Jdi na obsah Jdi na menu

Info

10. 5. 2011
Pokud máte zrovna chviličku na internetu, napište svým dětem nějakou zprávičku. Zde k tomu máte možnost a děti určitě budou rády, za každé vaše písmenko :) Stačí jen vyplňte v dolní části Vaše jméno, do nadpisu uveďte pro koho je zprávička (jméno i příjmení), nezapomeňte prosím napsat kontrolní kód(který naleznete hned vedle okénka pro psaní).
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Jitka Hrubá - Pro Aničku Hrubou

13. 5. 2011 21:55

Ahoj Aničko,
moc na Tebe všichni vzpomínáme a přejeme Ti krásné počasí a bezva zábavu. Alex Tě po koupání stále hledal a koukal na dveře, kdy že už mu uděláš žabáka...Také usínání bylo trochu těžší, protože kluci jsou v Zaječově a pusinku jsem mu mohla dát tedy jen já. Doufám, že pošta doručí psaní i od babiček. Představ si, že jsem včera objevila hnízda housenek, které si Adam nachytal pro gekončíky. Děsně jim chutnaly. Tady v Praze bylo dnes krásně, tak doufáme, že i vám bude svítit sluníčko. Měj se moc krásně a posíláme milión pusinek mamka+kluci

Petráňovi - Michael Petráň

13. 5. 2011 19:28

Ahoj Míšo, Vojtík našel poklad i pro Tebe! Můžeš se těšit! Vzpomínáme na Tebe, určitě jsi dnes zažil spoustu hezkých věcí! Maminka, táta, Nono a Vojtík

Jitka Bezděkovská - Pro Jiříka Bezděkovského

13. 5. 2011 9:08

Ahoj Jiříčku, jsem ráda, že jste zvládli dobře první den. Užívejte si sluníčka dokud je hezky, dobře se bavte. Držíme palce, ať vše dobře zvládáte.
máma a táta

Peter Novota - pohladnica

13. 5. 2011 0:43

Ahoj Filipko, dnes sme boli s Angie a Aminkou trénovať a bol s nami i Jerguško. Keď sme prišli domov tak sa pýtal ako sa má Filipko. Tak sa rozhodol, že ti napíše pozdrav - ale psssst, nikomu nehovor, že som ti to prezradil.
Maj sa pekne a poslúchaj pani učiteľku.
T.

Michael Petráň - Nazdar Míšo

13. 5. 2011 0:26

Milý Míšo,jsme moc rádi jak to hezky zvládáš.I když se počasí kazí budˇveselý a usmívej se.Možná že i to sluníčko vykoukne.Přejeme všem příjemný pobyt .Zdraví kynšperáci

Strejdavojta - Pro Elišku Lakomou

12. 5. 2011 21:54

Ahoj Eliško,
jak víš, jsem v teď v Černé Hoře a než by ti z té dálky došel pohled, už bys byla zase doma... Tak tě zdravím alespoň takhle... Měj se krásně a užij si to. Posílám pusíka.
Strejda Lakomec:o)

Romana Petráňová - pro Míšu Petráně

12. 5. 2011 21:28

Ahoj Míšo,
myslíme na Tebe! Jaká byla první noc? Zítra jdeme s Vojtou hledat poklad. Co asi čeká Tebe? Pusu posílá máma, táta a Vojta

od tatínka Marka, maminky Ivanky a Adíka - Pro Daníčka M. Váchu

12. 5. 2011 20:38

Ahoj Daníčku, jak jste dorazili? Dneska ti maminka poslala pohled. Doufám, že tam máte lepší počasí než tady. Těším se, až přijedeš a všechno mi budeš vyprávět. Dobrou noc. Tatínek.

od maminky Kláry, Terezky a tatínka - pro Elišku Lonskou

12. 5. 2011 20:12

Krásnou dobrou noc a dobré ráno na horách ti přejem celá rodina,
Terezka velkou pusinku a objetí ti posílá,
buď statečná a starej se o sebe,
myslíme tu všichni každou chvilku na tebe.
Líbá tě máma

lakomci - PRO ELIŠKU LAKOMOU

12. 5. 2011 19:52

Ahoj Eli, dneska jsem ti poslali první pohled. Držíme palce, ať se ti v Jizerkách líbí. Posíláme pusu na dobrou noc - MLASK - užij si kamarádky a to, že tě mamina konečně nehoní do psaní domacích úkolů. Zítra se zase ozvem, pa, mamka, taťka, Šárka.

Mottlovi - pro Danielku Mottlovou

12. 5. 2011 19:31

Ahoj Daninko,
tak jaká byla cesta a první den? Moc si to tam užij a doufám, že máte lepší počasí než my v Praze. Myslíme na Tebe. Máma, táta a Jája

od maminky,tatínka a Bobinky - pozdrav pro Nikolku Šámalovou

12. 5. 2011 18:56

Milá Nikolko,myslíme na Tebe, jak jste dojeli a jakpak se Ti tam líbí?Také nás zajímá, s kým jsi ubytovaná na pokoji a zda Ti chutnal oběd a večeře?Měj se moc hezky a posíláme pusinky na dobrou noc!papa maminka,tatínek a Bobinka. Budeme se těšit na psaní od Tebe!

od Nikolových - pro Verunku Nikolovou

12. 5. 2011 18:49

Ahoj Verunko,
tak jak se Ti tu líbí? A s kým jsi na pokoji? Doufáme, že jsi večeřela a že ti to chutnalo. Přejeme Ti krásnou dobrou noc, já,tatínek a ostatní. A také nám něco napiš.