Jdi na obsah Jdi na menu

Info

10. 5. 2011
Pokud máte zrovna chviličku na internetu, napište svým dětem nějakou zprávičku. Zde k tomu máte možnost a děti určitě budou rády, za každé vaše písmenko :) Stačí jen vyplňte v dolní části Vaše jméno, do nadpisu uveďte pro koho je zprávička (jméno i příjmení), nezapomeňte prosím napsat kontrolní kód(který naleznete hned vedle okénka pro psaní).
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Filip Novota - Ahoj, Filipko!

15. 5. 2011 16:59

Držíme palce v zachraňovaní rozprávok, pretože ak by sa nám rozprávky stratili, bolo by na svete veľmi smutno...Ale vidím, že ste zatiaľ veľmi šikovní a rozprávky statočne vyslobodzujete :)) Som rada, že ste s pani učiteľkami takí šikovní. Myslíme na Vás a dúfam, že do konca školy v prírode všetky rozprávky zachránite!
maminka, tatko a Jerguško
PS:Dnes bola u nás na návšteve Sofinka s Jankou a Wolfim a nechali ti tu jeden veľký darček k narodeninám :)

Jan Bezděkovsky - Jirka Bezděkovský

15. 5. 2011 13:09

Ahoj Jiříčku, z toho co máme možnost si číst na internatu se zdá, že se máte moc dobře. Zaujalo mě, že tu máte etapovou hru jako my na škole v přírodě, kde jsi byl loni se mnou. Určitě pamatuješ. Taky gratuluju k navštvení další rozhledny (Štěpánky). My si včera s maminkou taky udělali pěkný výlet a to na zámek v Brandýsu nad Labem a máme tak 2 nové známky. Tak se měj moc hezky a užij si to tu. Tatínek

Nikolovi - pro Verunku Nikolovou

15. 5. 2011 12:29

Ahoj Verunko,
Žofka má dneska svátek, tak jí všichni a hlavně tatínek poblahopřáli. Až budete v Příchovicích, tak se podívej, kde je fara, hned u kostela. Tam jsem jezdila jako malá. Hezky si tu užívej a teple se oblékej! Maminka a tatínek.

pro Elišku Lonskou - od mámy, Terky, táty

15. 5. 2011 9:58

Krásnou neděli Eli, v Praze trochu prší, doufám, že u vás je to lepší s počasím a že si užijete běhání venku. Terezka si tě pořád připomíná tou svou rozumnou řečí a říká, že jsi na výletě, jistě tě bude bouřlivě vítat. Pěkně se o sebe starej, o vlásky taky! Mám tě ráda moc, pusu posílám na dobrou noc. Máma.

Pro Misu Petrane - babicka a deda z Kolina

15. 5. 2011 8:53

Ahoj Misanku,
uz jsi 3x spal na chate Jana.Podle fotografii je videt,ze je tam moc hezky.Libil se nam Vas vylet na rozhlednu,turistika lesem a ty hriby na parezech.Stal jsi v povzdálí,vepredu byla holcicka s turistickou holí.Míšo,nejradsi bychom tam byli s Tebou.A jestli jsi poznal vsechny stromy,co tam rostou?
Mejte se vsichni hezky.Ahoj.

Marek, Ivča, Adík - Pro Daníčka M. V.

15. 5. 2011 8:37

Ahoj Daní, tak dneska se to počasí zkazilo, od rána prší. U vás asi taky, viď... Dneska jedeme do Petrovic, babička bude hlídat Adíka a my s maminkou jedeme do Bratislavy na hokej. Když vyhrajem, budeme třetí. Doufám, že tě to tam baví a že tam je samá legrace. Tak ahoj, všichni tě zdraví.

Horálkovi - PRO ESTERKU HORÁLKOVOU

15. 5. 2011 0:31

Ahoj Esterko,
zdravíme z Prahy. Moc nám udělaly radost fotky na internetu (paní učitelkám moc děkujeme), zdá se, že se máte dobře.
My se máme hezky, dnes maminka s Mirinkou byli na výletě ve skalách, tatínek se Zuzkou na procházce Prahou. Ať se Ti tam moc daří!

Jitka Mottlová - pro Danielku Mottlovou

14. 5. 2011 23:06

Ahoj Daninko, jak jste prožily dnešní den? Dívala jsem se na meteoradar a vypadá to, že Vám vůbec nepršelo! Doufám, že jste pořádně unavený a budete dnes spát o trochu déle:-). O fotky ze ŠvP máme určitě zájem (CD přineseme). Předem děkujeme a těšíme se na další zprávy od Vás! Dobrou noc, krásnou neděli a Danielce velkou pusu! Máma a táta (Janinka už spí:-))

babička Maruška, strejda Honza a teta Žabka - Pro Elišku Lakomou

14. 5. 2011 22:26

Ahoj Eliško, mi jsme ted na chaloupce ve Mníšku. Teta Žabka zjistila, že slimáci jsou na koupání ještě moc malí a počká s tím na tebe. Na chaloupce jsme chytili do pastičky myšku Jarmilku, která nám tu přes zimu zbaštila co mohla včetně dvou igelitek. Babička zasela semínka kytiček a zeleniny a strejda Honza si hrál na Vašem pískovišti. Všichni tady na Tebe moc vzpomínáme a tešíme se, až se na chaloupce opět všichni uvidíme.

Šámalovi - PRO NIKOLKU ŠÁMALOVOU

14. 5. 2011 21:32

Ahoj Nikolko,právě jsme se vrátili s taťkou z chaty a hned jsme se podívali na PC na nově přidané fotky. Nemohli jsme Tě vůbec na nich najít, buď tam nejsi vůbec nebo máš rozpuštěné vlasy a klobouček. Ale zadařilo se,našli jsme Tě s holí a to nám potvrdilo, že jsi to Ty! Příště se více usmívej a popros paní uč. o stažení vlasů do gumičky!!!!Myslíme všichni na Tebe a přejeme Ti pěkné užívání dalšího dne! Papa,posíláme móóóc pusinek.Mamka,taťka a všichni ostatní...

Nikolovi - pro Verunku Nikolovou

14. 5. 2011 19:37

Ahoj Verunko,
tak jsme si prohlíželi fotky, vypadáš tam hezky a spokojeně, ale příště se pořádně oblékni. A co to máš za medvěda? A kde skončil Plyšínek? Dneska jsme byli za dědou na Pleši v sanatoriu a tak tě taky pozdravuje.Měj se moc hezky a přejeme Ti dobrou noc. Maminka a tatínek.

Petráňovi - Michael Petráň

14. 5. 2011 15:19

Ahoj Míšo! Prohlédli jsme si fotky a přečetli, co všechno už jste prožili. Určitě se Ti tam moc líbí! Představ si, už se našel černý Ninja! Vojtík už je taky v Kynšperku - táhl je modrý Peršink. Měj se hezky! Pusu máma a táta

ZOBALOVI - PRO MÍŠU ZOBALOVOU

14. 5. 2011 13:52

Ahoj Míšo, sledujeme fotky a povídání, co jste dělali na škole v přírodě. Chata se nám líbí, hned bychom tam také jeli. Janička říká, že chce jet taky na školku v přírodě. Dneska jsme uklízeli, odpoledne půjdeme na procházku. Ty asi máš zábavnější program.
Měj se moc hezky
Zdraví Jana, Tomáš, máma a táta.

Bohuslav a Alena Petranovi - Michael Petran

14. 5. 2011 12:45

Mily Misanku!
Videli jsme fotografie,jak jste prijeli na chatu.Jsou pekne.Vzpominame na Tebe.Dnes jsme telefonicky mluvili s maminkou a s tatinkem.Budou Ti psat.Poslouchej hezky pani ucitelku.
Srdecne Te zdravi babicka a deda z Kolina.

lakomci - PRO ELIŠKU LAKOMOU

14. 5. 2011 11:12

Ahoj Lízo, je sobota a zrovna jsem doma sama - Šárka odjela do Olomouce, taťka je na softu a moje velká pomocnice Eli v Jizerkách!! Už máš za sebou dvě noci, to to utíká. Tak si užívej kamarádky a výlety, buď šikulka a dávej na sebe pozor. Zase napíšu, posílám pusu - MLASK - mamka.

od maminky a Terezky - pro Elušku Lonskou

14. 5. 2011 10:55

Ahoj beruško, viděli jsme tě právě s Terezkou na fotkách, to je príma. Jakpak se máš, už jsi nám to taky napsala? Já ti poslala už dva pohledy, doufám, že přijdou, nebuď smutná, kdyby ne, budu ti psát sem. Na chatu jsme dnes nejeli, tatínek má pořád rýmu a odpočívá a mě se ani bez tebe nechtělo. Posíláme s Terezkou moc pusinek. Máma

Lucka - Pro Aničku Hrubou

14. 5. 2011 10:51

Ahoj Aničko,
moc a moc tě zdravíme a všichni posíláme velikánskou pusu. Určitě se máte krásně a děláte pěkné lumpárny. Terka včera odjela na třídenní výlet se skautama. Měla tak velký batoh, že jí to málem převážilo. Vzkazuje, že až se vrátíš budeš vyprávět co jsi zažila. Hned o víkendu se uvidíte u babičky v Psárech. Pavel je dnes taky pryč, tak jsem tady s Máťou sama. Chystáme se na hřiště, vezmeme kolo a trochu se projedeme. Měj se kráááááááásně.
Zdraví Lucka, Pája, Terka a Máťa ..... jo a taky naše rybičky. Pa

Mottlovi - pro Danielku Mottlovou

14. 5. 2011 10:38

Ahoj Daninko,
včera jsem poslali pohled, co Ti "napsala" Janinka. Všichni na Tebe moc myslíme a doufáme, že Vám počasí aspoň trochu bude přát. Lenička Tě moc pozdravuje a my Ti posíláme velkou pusu. Jája, máma a táta

Šámalovi - PRO NIKOLKU ŠÁMALOVOU

13. 5. 2011 22:20

Milá Nikolko, moc na Tebe s tatínkem a Bobčou myslíme, jak se Ti tam asi líbí a jak probíhá asi etapová hra za pohádkami? Pozdravují Tě všechny babičky a děda. Také jsem dneska mluvila se Sabrinkou, tak Ti vyřizuji pozdrav i z dálky.Mšj se moc hezky a posílám moc a moc pusinek. Mamka,taťka

Nikolovi - pro Verunku Nikolovou

13. 5. 2011 22:11

Ahoj Verunko,
tak už jsi se seznámila s Jizerskými skřítky a vílami? Pozdravují je Tvé víly.
A Tebe zas moc pozdravuje babička Bělohorská. Dneska jsem za ní byla.
Tatínek večer odvlekl Žofku a Seka do postele, protože nechtěli spát.
Tak se měj moc hezky! Maminka a tatínek.