Jdi na obsah Jdi na menu

Čtvrtek

12. 5. 2011
Milí rodiče, všichni jsme dorazili v pořádku, bohužel s velkým zpožděním(zácpa z Radlické až na Jižní spojku), ale přesně k obědu. Po obědě nastalo vybalování, rozdělení pokojů a odchod na průzkum okolí Rejdic. Zahráli jsme si hry, nasbíraly kytičky a listy na vyrábění deníku, které nám po-té pokazilo pár kapek deště. Žádné krupobití ani liják však nebyl, takže jsme v klidu povečeřeli (dětem zde moc chutná, cca polovina dětí si i přidává jídlo), napsali několik pohledů a první zápis do deníku. Nakonec děti čekalo překvapení v podobě zahájení etapové hry, kde budou zachraňovat pohádky. Více a fotky dodáme zítra, až získáme lepší přístup k internetu.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Filip - www.ahoj.cz

14. 5. 2011 9:23

Čau Vildo, jak se vede doufam ze dobre, fotky jsem jeste nevidel, ale doufam ze nebudes cely tyden nosit jedno tricko, jako to delam treba ja, kdyz jsem na skole v prirode. Tak ahoj Filip.

Šámalovi - POZDRAV ZE SLUNEČNÉ PRAHY

13. 5. 2011 11:12

Zdravíme Vás všechny do hor! Jsme rádi, že jste nám podali zprávu o šťastném dojezdu. Přejeme všem úspěšné plnění etapové hry a hlavně ve zdraví! Moc pozdravů a pus pro NIKOLKU !

I. Janotová - zdravím

13. 5. 2011 10:16

Zdravím Vás všechny, jsem moc ráda, že jste se zabydleli, užijte si zachraňování pohádek, už se těším na vyprávění. Obzvláště zdravím Vildu, Filip na tebe vzpomíná a poslal ti pohled, snad ho pošta doručí včas.
máma